Referenties

Martin & Gerda Korstanje 50 jaar

Wij zijn erg tevreden over de muzikale bijdrage van dit Duo. Er was perfect rekening gehouden met de kleine ruimte. Het repertoire sloot prima aan bij de voornamelijk wat oudere gasten. Ook het omgaan met onze verzoeknummers aan het einde van de avond verliep prima. Nogmaals Bedankt! Gerda

 

Verjaardag Wijnand Eissens te Cothen

Eindelijk 65 (tja), fysiek 55, mentaal nog 45. Mijn kinderen gevraagd om "bindende"muziek uit de jaren 70 en 80, relaxed begin, rustige achtergrondmuziek tijdens het diner en laterop de avond werd er nog gedanst op nummers van de Beatles, Rolling Stones, Gypsy Kings, Pointer Sisters etc. Top, heerlijke muzikanten met perfect gevoel voor sfeer. Bedankt!

 

Bruiloft Hans en Berin Benz, Vinkeveen

Tijdens ons bruiloftsfeest waren wij enorm blij met dit Duo. Ze voelen haarfijn aan wat voor muziek er op welk moment moet klinken zonder daarbij zelf op de voorgrond te treden. Door dit Duo was onze bruiloft compleet. Bedankt.

 

Hotel Astoria, Noordwijk

Tijdens een Galadiner in ons hotel verzorgde dit Duo de juiste toon op het juiste moment waardoor de sfeer er al snel goed in zat. Manon Stokman

 

Food Speciaalzaak Limon, Nijmegen

Wij waren zeer tevreden over het optreden tijdens de opening van onze winkel. Een perfect Duo en zeer geschikt voor de situatie. Terwijl de genodigden alle waren konden bekijken en proeven, zorgden Martijn en Aleida voor sfeervolle en swingende muziek. Nogmaals Bedankt. Tigran Mansour

 

Fam. Baptist 65e verjaardag van Theo te Rotterdam Het Duo heeft onze borrel tot een prima en gezellig geheel gemaakt. Bij een volgend feest zullen wij hen zeker weer vragen. Bedankt!

Verjaardag Mevrouw Verbaan te Weert

Het Duo heeft op een indrukwekkende wijze het verjaardagsfeest van onze moeder opgeluisterd. Ze wisten de sfeer van de dag heel goed aan te voelen en kozen daarbij steeds voor muziek die daarbij aansloot. De positieve reacties van onze gasten waren tijdens het feest al merkbaar. Het was een onvergetelijke bijdrage aan het feest. Bedankt! Jeroen Verbaan, Keenterstraat 88, 6006 PX Weert

 

Bruiloft Elmer en Malinda van den Berghaage, Beachclub O te Noordwijk

Zonder de bijdrage van Aleida en Martijn was onze huwelijksdag nooit zo mooi geweest. De muzikale kwaliteit is erg hoog. Dat vindt ook mijn man die jazzpianist is. Ze voelen daarnaast goed aan wat de sfeer is en passen daar hun muziekkeuze op aan. De overgang van rustige muziek met gitaar naar meer dansmuziek was echt super! Tot slot zijn het beide ook nog leuke en vrolijke mensen. Dank jullie wel.

 

Fa. Schaafsma, Delta Hotel, Vlaardingen

Zij traden op op ons 25-jarig huwelijks-feest. De sfeervolle achtergrondmuziek tijdens ons buffet was een extra dimensie aan ons feest. Echt een aanrader!

 

Trouwerij Pauline & Jacob Swart Westzaan Een datum om nooit te vergeten, mede dankzij het optreden van Blue Skies een Duo met een geweldige positieve energie, die ons feest tot een ontroerend, gezellig en vrolijk geheel heeft gemaakt. Een stem als een engel en een geweldige gitarist. Als we 12 1/2 jaar getrouwd zijn weet ik wie we uitnodigen... Aleida en Martijn!!!